Italský víkend 1. až 2. března 2025 🍝

První březnový víkend se nesl ve znamení lahodných italských chutí.

Jako předkrm byla podávána tradiční rajčatová polévka, dochucená čerstvou bazalkou Její bohatá chuť a sametová konzistence skvěle naladily chuťové buňky na další chody italského menu.

Hlavní chod tvořily například pappardelle s hovězím brasetem, proslulé špagety carbonara, filírovaná panenka s noky ve smetanovém špenátku, grilovaný lososa na dýňovém rizotu nebo houbové rizoto zapékané v grilované cuketě.

Celý víkend byl plný skvělých chutí a oslavou italské gastronomie. Děkujeme, že jste si ho užili s námi!

Minulé akce na našem hotelu

Adventní pobyt plný kouzla 🕯️

Vyměňte předvánoční shon za klid, pohodu a sněhovou idylu! Připravili jsme pro Vás víkend plný…

Mikulášský pobyt jako v pohádce ❄️

Prožijte kouzelný víkend plný radosti v Hotelu Horník! Termín: 5. – 7. PROSINCE (2 noci)…

Silvestrovský pobyt s polopenzí ✨

Odpočiňte si, pobavte se a přivítejte Nový rok 2026 přímo v srdci malebné Vysočiny! Hotel…

Zimní Gastroakce na Horníku 2025: Pozvánka pro gurmány! ✨☃️

Hotel Horník Vás srdečně zve do Tří Studní na sérii zimních gastro zážitků, které Vás…