Italský víkend 1. až 2. března 2025 🍝

První březnový víkend se nesl ve znamení lahodných italských chutí.

Jako předkrm byla podávána tradiční rajčatová polévka, dochucená čerstvou bazalkou Její bohatá chuť a sametová konzistence skvěle naladily chuťové buňky na další chody italského menu.

Hlavní chod tvořily například pappardelle s hovězím brasetem, proslulé špagety carbonara, filírovaná panenka s noky ve smetanovém špenátku, grilovaný lososa na dýňovém rizotu nebo houbové rizoto zapékané v grilované cuketě.

Celý víkend byl plný skvělých chutí a oslavou italské gastronomie. Děkujeme, že jste si ho užili s námi!

Minulé akce na našem hotelu

Milé děti a maminky, srdečně Vás zveme na tvořivé odpoledne v neděli 11. května 🌸

Přijďte si užít svátek maminek společně a vyrobit si náramky, které si vzájemně navléknete a…

Zveme Vás na speciality kontinentální kuchyně 8. – 11. května 🍛

Srdečně Vás zveme na speciality kontinentální kuchyně, které jsem si pro Vás připravili i na…

Víkendové speciality 1. – 4. května 🍲

1. MÁJ je oslavou lásky všech zamilovaných a jak se říká láska prochází žaludkem! Tak…

Velikonoční cajmrsk na Horníku 20. dubna 2025🪗

Velikonoční cajmrsk v neděli 20. dubna od 20 h na hotelu Horník! 🐇 K radostnému…