Velikonoce na hotelu Horník se nesly v duchu tradičních jarních jídel, které patří na každý sváteční stůl!🌿
V nabídce Velikonočního menu bylo pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu, králičí hřbet pečený na zelenině
s kopřivovo-špenátovými knedlíky, králičí stehýnko pečené na slanině s hráškovým pyré, a nechybělo ani jarní kuřátko se žloutkovou nádivkou a uzeným masem.
Jako sladkou tečku bylo možné ochutnat úžasné minidortíky s mangovou, pistáciovou i borůvkovou příchutí.
K tomu všemu se čepovalo i zelené nefiltrované pivo MadCat!
Velikonoce na Horníku, tak jak mají být!🍻
Celý víkend byl plný skvělých chutí a oslavou naší české kuchyně!
Mockrát děkujeme všem hostům, že přišli naše speciality ochutnat a těšíme se na příště!





