24. listopadu 2023 - 12:28

SILVESTR 2023

Jste připraveni na oslavu Silvestra, která se bude dlouho pamatovat?

Každý rok se snažíme zakončit starý rok výjimečně a přivítat ten nový s nadějí a radostí. Ale víte, co může udělat Silvestrovskou noc opravdu zvláštní? Ubytování na hotelu na Vysočině! Tady je 5 důvodů, proč byste měli zvážit útěk z města a oslavit příchod nového roku právě tam:

1. Klidná atmosféra – Zapomeňte na hlučné městské oslavy. Vysočina vám nabízí klidné a uvolněné prostředí, kde můžete skutečně relaxovat a načerpat novou energii.

2. Nádherná příroda – Představte si, že nový rok přivítáte procházkou v zasněžené krajině nebo sledováním ohňostrojů z vrcholku kopce, kde je výhled jako z pohádky.

3. Unikátní zážitky – Nabízíme speciální silvestrovský program, tradiční českou večeří a ohňostroj.

4. Bezpečnost a pohodlí – Nemusíte se obávat, že se po oslavě nevrátíte bezpečně domů. Vaše pohodlná postel je jen pár kroků od místa, kde se bavíte.

5. Osobní přístup – Na rozdíl od přeplněných městských hotelů můžete na Vysočině očekávat osobnější přístup a péči, což vaši oslavu udělá ještě nezapomenutelnější.

Nyní si představte, že se probouzíte 1. ledna do nového roku v klidu, obklopeni krásou Vysočiny, odpočatí a připravení na to, co přinese nový rok.

Pokud vás tento nápad zaujal, sdílejte tento příspěvek s přáteli, kteří by také mohli ocenit jedinečný zážitek ze Silvestra na Vysočině. A nezapomeňte si včas rezervovat, místa se rychle plní!

© 2013 - Hotel Horník ***
HOTEL HORNÍK
Vlachovická č. ev. 18
592 31
Vlachovice

Mob. recepce: +420 730 893 738
E-mail: info@hotelhornik.cz