23. listopadu 2023 - 13:43

BIATHLON 2024

Přátelé biatlonu, pozor! MS Biathlon 2024 v Novém Městě na Moravě se blíží a s ním i otázka: "Kde budeme bydlet?" Máme pro vás řešení, které vás dostane do cíle rychleji než vaši oblíbení sportovci na střelnici!

Hotel Horník - váš domov na Vysočině, pouhých 6 km od Vysočina Arény! Představte si, že se probudíte v pohodlí našich pokojů, načerpáte síly bohatou snídaní a jste jen krátkou jízdou od epicentra biatlonových emocí.

Obklopeni malebnou přírodou Vysočiny, nabízíme nejen klidné prostředí pro odpočinek po napínavých závodech, ale i spoustu možností, jak trávit volný čas. Prozkoumejte místní turistické trasy, ochutnejte regionální speciality nebo se jen tak nechte hýčkat našimi službami.

A teď to nejlepší! Rezervujte si ubytování v Hotelu Horník a získejte nejen komfortní zázemí, ale i tipy od místních, jak si MS Biathlon 2024 užít na maximum.

Nečekejte, až vám před nosem zmizí poslední volné pokoje. Staňte se součástí biatlonového svátku s námi a zároveň si užijte pohostinnost, která je na Vysočině doma.

Už máte své místo v první řadě u střelnice? Skvělé! Teď je čas zarezervovat si i to nejlepší místo pro odpočinek – v Hotelu Horník.

Ať už jste fanoušek biatlonu, nebo hledáte ideální místo pro zimní dovolenou, sdílejte tento příspěvek s přáteli, kteří také nemohou přijít na MS Biathlon 2024 bez správného ubytování. Rezervujte si svůj pobyt včas a těšte se na zážitky, které vás čekají na Vysočině!

© 2013 - Hotel Horník ***
HOTEL HORNÍK
Vlachovická č. ev. 18
592 31
Vlachovice

Mob. recepce: +420 730 893 738
E-mail: info@hotelhornik.cz